14 Şubat 2016 Pazar

SEVGİLİLER GÜNÜNDE SAPLAR!


Çoğu mağazaların vitrinini,reklamları,dizileri,programları ve daha birçok şeyi kalplerin ve kırmızıların rehin aldığı bir gün.Bugün sevgilisi olanın olmayana nispet yaptığı,vıcık vıcık aşk sözlerinin havada uçtuğu,içinden aşk fışkıran hediyelerin verildiği,belkide tüm yıl boyunca seni seviyorum kelimesinin en çok kullanıldığı gün:SEVGİLİLER GÜNÜ!

Peki sevgililerin bunları yaptığı bu günde sevgilisi olmayanlar ne yapıyor?Sevgilisi olanlara bakıp üzülüp depresyona mı giriyorlar yoksa bugünün saçma olduğundan bahsedip hayatlarına devam mı ediyorlar?

Sevgili saplar eğer sizde ilk bahsettiğimiz gibi üzülüyorsanız bu yazıyı kaçırmayın!    Çünkü artık sizde sevgililer günü denen bugünde eğlenebileceksiniz.Nasıl olduğunu merak ediyorsanız buyurun yazımıza!

1-Öncelikle girdiğiniz şu depresyon modundan çıkın.Size sevgili mi yok?


2-Birde bugün sinemaya gitmemenizi öneririz.Daha çok depresyona girebilirsiniz.

3-Ama sinemaya gitmemek demek film veya dizi izlememek demek değil.Yeni dizilere başlayabilir yada film izleyebilirsiniz.

Aşk havada mı?
-Yanlış.Azot,oksijen ve karbondioksit havada.

4-Yada büyük bir ayı alıp onu yeni sevgiliniz ilan edip onunla vakit geçirebilirsiniz.Emin olun onunla bir sevgiliden daha çok eğlenirsiniz.


5-Sizin gibi tek arkadaşlarınızla toplanıp pijama partisi yapabilir,çiftlerden nefret edebilirsiniz.


6-Aslında bugünün sevgililer günü değilde nutella günü olduğunu sadece siz biliyorsunuz.Zekiliğinizle övünebilirsiniz.


7-Sevgiliniz olmayabilir ama en iyi arkadaşınız ne güne duruyor?Onunla yemek yiyip yaptığınız eğlenceli şeyleri konuşabilirsiniz.

Tabi ki en iyi arkadaşınız ile yemek derken bunu kastetmiştim.Başka birşey anlamadınız değil mi?

8-Pizzadan sevgili olmaz demeyin!
9-Yalnız olduğunuz için kutlama yapabilirsiniz.Herkesin sizi kıskanacağını şimdiden hayal edebiliyorum.


10-Ve tabiki bugünün kaçınılmaz sorusu olan soru:neden teksin?Bunun cevabı çok basit,onlara bu güzelliğin bir yaratığa ihtiyacı olmadığını söyleyin.Emin olun size bir daha böyle bir soru soramazlar.

11-Son olarak unutmayın baş parmak daima farklıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder